Luft/luft värmepumpen är den mest sålda värmepumpen i Sverige. Det är en perfekt investering till som en värmekälla eller ett komplement om din nuvarande inte riktigt orkar med en kall vinterdag eller för att kyla en varm sommardag.  

Alla värmepumpars leverantörer vi arbetar med idag bygger sina maskiner för det nordiska klimatet. Men det kan ändå vara en djungel att välja emellan när det kommer till olika modeller och storlekar. Det finns oftast en modells om att passa alla förutsättningar och planeringar oavsett den ska sitta på ett kontor, i en villa eller ute i garaget. Med över 30 års erfarenhet av dessa frågor så hjälper vi dig gärna med att reda ut vilken som är bäst för dig.

Dom flesta märkena går idag att styra från en dator eller en smartphone, vilket gör det perfekt att ha i ett boende där du inte är hela tiden. Tänkte dig själv att ha en värmepump i ditt sommarhus där du kan styra värmen när du inte är på plats. Eller rent av ska åka ut en vinterdag så kan du ställa upp temperaturen redan innan du åker ut.

Det är en säker investering att köpa en luft/luft värmepump både för din ekonomi och din miljö.  Förutom det så kommer du till 99% på bättre inomhusklimat med hjälp av din värmepump.

Kontakta oss för att få en professionell hjälp med ditt val av värmepump