Värmepump

När man pratar om värmepumpar så pratar man i vanliga fall om antingen luft/luft-  luft/vatten- eller vätska/vätska-värmepumpar(mer kallat bergvärmepump i vanliga hushåll). Målsättningen med de olika varianterna är att sänka dina befintliga kostnader för värma fastigheten. Vilken av de olika systemen man väljer beror oftast på om man har direktel eller vattenburna element i sin fastighet.
Vid direktel är det vanligaste att man sätter in en eller flera luft/luft aggregat för att sänka sina uppvärmningskostnader. Fördelen med en sådan är att man även kan köra kyla på sommaren. 
Vid vattenburna element så väljer man oftast en luft/vatten eller vätska/vätska- värmepump. Det är en större investering men man får en jämnare värme och även tappvarmvatten i samma maskin. 

Vi säljer, installerar och servar alla typ er av värmepumpar i hela Blekinge och har vårat kontor i Karlskrona.

Vi är servicepartner åt Mitsubishi Electrics värmepumpar i hela Blekinge och har hela deras sortiment att tillgå.

Vi har de vanligaste modellerna på vår utställning så ni kan komma och titta på dem och se hur de ser ut i verkligheten.

Luft/luft värmepumpar

Det finns alltid en luft/luft värmepump som passar i ditt hem, kontor, eller lokal.
Visste du att det idag finns luft/luft värmepumpar som har en samma effekt vid 15 minus vid ett par plus?
Fråga oss om Mitsubishi Electric Hyper Heating funktion.
Det finns idag en uppsjö av modeller och dom vanligaste har vi på våran utställning. Kom och ta en titt!

Kontakta oss för mer information

Luft/vatten värmepumpar

Luft/vatten värmepump från Mitsubishi Electric, ett komplett system som ger dig både värme och varmvatten. Även dessa aggregat finns i olika storlekar för att passa just ditt behov.

kontakta oss för mer information
Till Mitsubishi Electrics produktsida

Finnansiera din nya värmepump med hjälp av Ecster

Nu kan vi erbjuda dig som köper värmepumpsprodukter finansiering med månadsbelopp via Ecster, ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. Många kunder efterfrågar ett månadsbelopp i stället för att betala hela summan med en gång.

Läs mer om finnansering här