Värmepump

När man pratar om värmepumpar så pratar man i vanliga fall om antingen luft/luft-  luft/vatten- eller vätska/vätska-värmepumpar(mer kallat bergvärmepump i vanliga hushåll). Målsättningen med de olika varianterna är att sänka dina befintliga kostnader för värma fastigheten. Vilken av de olika systemen man väljer beror oftast på om man har direktel eller vattenburna element i sin fastighet.
Vid direktel är det vanligaste att man sätter in en eller flera luft/luft aggregat för att sänka sina uppvärmningskostnader. Fördelen med en sådan är att man även kan köra kyla på sommaren. 
Vid vattenburna element så väljer man oftast en luft/vatten eller vätska/vätska- värmepump. Det är en större investering men man får en jämnare värme och även tappvarmvatten i samma maskin. 

Vi säljer, installerar och servar alla typ er av värmepumpar i hela Blekinge och har vårat kontor i Karlskrona.

Vi är servicepartner åt Mitsubishi Electrics värmepumpar i hela Blekinge och har hela deras sortiment att tillgå.

Vi har alltid dom vanligaste produkter från Mitsubishi Electric uppsatt på våran utställningar i Karlskrona där du alltid är välkommen att titta på dom i verkligheten innan du bestämmer dig.

Luft/Vatten värmepumpar från Mitsubishi Electric

Luft Vatten värmepump Ecodan

Ecodan Split 200L

Komplett vattenburen uppvärmning med köldmediumanslutning mellan inomhusdel och utomhusdel. Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan blivit effektivare och mer miljövänlig med sin nya cylindertank för köldmedium R32. Ecodan är också BBR godkänd och är därför ett bra val vid nyproduktion. Den finns både med 200L och 300L varmvattenberedare. 

Lär dig mer om Ecodanen här Kontakta mig

Luft/Luft värmepumpar från Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Sumo

Sumo

SUMO den är starkaste, uthålligaste och mest funktionsrika luftvärmepump som värmer riktigt stora utrymmen. Du får en urkraft som är skapad för att stå emot nästan vilka krafter som än pressar på och som ger pålitlig värme även när det råder extremkyla runt -35 grader. Förstås kommer den med alla smarta funktioner du vill ha på en modern luft-luftvärmepump i premiumsegmentet: I-see Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge, wifi och mycket mer. Välj SUMO och upplev vad subarktisk motståndskraft innebär.

Lär dig mer om Sumon här Kontakta mig

Golvmodell DOJO

Vår golvplacerade luftvärmepump med Hyper Heating-funktion. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. DOJO smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad med utblås både mot golv och tak.

Lär dig mer om Dojo här Kontakta mig
LN25-35

HERO

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. Gör ett smart och hållbart val, välj HERO.

Lär dig mer om Heron här Kontakta mig
Ninja värmepump

Ninja

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfekt till nya rum, garage, sommarstugor eller andra favoritplatser. NINJA är osynligt effektiv – och redo för allt.

Lär dig mer om Ninjan här Kontakta mig
Mitsubishi Electrik AY25-35 Guru

Guru

En lättplacerad luft-luftvärmepump för den lilla till mellanstora villan, fritidshuset eller varför inte garaget. En stark och stabil arbetshäst som gör jobbet året om: kyla på sommaren och värme på vintern.
MSZ-AY ersätter MSZ-AP Solid

Lär dig mer om Guru här Kontakta mig

Finnansiera din nya värmepump med hjälp av Wasa Kredit

Nu kan vi erbjuda dig som köper värmepumpsprodukter finansiering med månadsbelopp via Wasa Kredit. Många kunder efterfrågar ett månadsbelopp i stället för att betala hela summan med en gång.

Läs mer om finnansering här